LA SELECCIÓ CATALANA EN MANS DELS METGES DE LA MUTUALITAT

LA SELECCIÓ CATALANA EN MANS DELS METGES DE LA MUTUALITAT

Els metges de l’equip que encapçala Ramón Cugat són els encarregats de la salut dels jugadors de la Selecció Catalana. Com sempre, al partit que es va disputar a Girona entre Catalunya i Jamaica, els metges Ramón Cugat, Pedro Álvarez, Gilber Steinbacher i David Berastegui, van ser els encarregats de donar suport tècnic a la selecció que dirigeix Gerard López tant durant els entrenaments com al partit. També va estar present el nou Director General de la Mutualitat de Futbolistes a Catalunya, Antonio Artero.

La tasca dels metges de la Mutualitat de Futbolistes és la de vetllar per la salut dels jugadors de la Selecció Catalana. Parlar el vestidor amb els jugadors que tinguin molèsties així com amb el seleccionador per ser informat de l’estat de salut del seus jugadors.

Després del partit, el Doctor Cugat va examinar la cama de Rubén Alcaraz on se li va observar una possible greu lesió al seu genoll. Una vegada a Barcelona se li va sotmetre a una ressonància magnètica que va determina una lesió de lligament anterior. El jugador català del Cadis va ser operat divendres amb èxit pel Doctor Cugat amb l’ajuda del seu equip.