EL TERMÒMETRE INTEL·LIGENT

Ja s’ha creat el termòmetre intel·ligent que es connecta al teu telèfon intel·ligent, de manera que l’usuari pot veure el seu historial i possibles símptomes segons la temperatura del cos. Segons la companyia que ho comercialitza, amb aquest termòmetre s’aconsegueix detectar la grip en temps real, ja que recull les dades en directe dels seus pacients (anònims) i busca patrons que puguin donar indicis d’aquesta malaltia. A més, amb les dades obtingudes, l’empresa pot vendre informació valuosa a altres que vulguin dirigir el seu producte a un target concret i amb més possibilitat d’encert en la segmentació, en apuntar directament a quins necessiten el producte.

Quin és l’objectiu del termòmetre intel·ligent?

La seva missió és frenar la propagació de malalties. Quan un es troba malament es pren la temperatura i aquest termòmetre li ofereix informació addicional. Amb dades com l’edat, la febre i els símptomes de l’usuari ajuda a comprendre quan i com es pot alleujar els símptomes i quins medicaments pot prendre. I aconsella sobre la necessitat de trucar al metge.

Aquest sistema compte amb informació comunitària, dels seus usuaris, en temps real, de manera que ajuda a avaluar la malaltia, el que connecta amb la informació, els proveïdors d’atenció o, fins i tot, als centres mèdics de proximitat.

Connecta amb el metge:

Un dels factors més importants és que una vegada el termòmetre intel·ligent tregui la informació del pacient, avalua la malaltia. Connecta la informació, els proveïdors d’atenció i els centres mèdics més propers.

Altres beneficis: dirigir la publicitat.