PROPIETATS DE LA GELEA REAL PELS ESPORTISTES

La gelea real és l’aliment que destinen les abelles per l’alimentació de les seves larves, durant els primers dies de vida d’aquestes, i la reina la consum durant tota la seva vida. La gelea real és rica en vitamines del grup B, en concret a la B5 o àcid pantotènic, a més de les vitamines antioxidants A, C i E minerals igualment, la gelea real és rica en sucres i proteïnes i conté substàncies bioactives.
Beneficis de la gelea real
Proporciona energia i vitalitat i per això s’ha utilitzat com a tonificant i estimulant, reequilibrant el sistema nerviós i millorant la concentració i l’estat d’ànim. També augmenta la resistència a la fatiga, estimula l’apetit i el sistema immunitari, enfortint les defenses de l’organisme. Per tant, la gelea real per esportistes és molt recomanable, ja que estan en un estat d’esforç físic continu. La gelea real millora el perfil lipídic, disminuint la concentració del colesterol i dels lípids totals.
El complement perfecte i natural pels esportistes
Molts dels beneficis explicats de la gelea real són molt importants per futbolistes i esportistes en general:
ESTIMULA EL METABOLISME
Prendre-la regularment permet que el metabolisme augmenti, i així el cos estarà en millor forma. D’aquesta manera, se simplificaria el procés del nostre organisme d’absorció i transformació dels aliments que consumem en calories, el que contribueix a l’aportació d’energia. Un metabolisme eficaç és capaç de cremar més de pressa les calories i, d’aquesta forma, es perdrà pes. Aquest fet és especialment important per esportistes, perquè cada competició necessita un estat físic específic.
COMBAT LA FATIGA MUSCULAR
Per combatre la fatiga muscular que et poden ocasionar els entrenaments i les competicions del tipus d’esport que practiquis, les consumicions diàries de gelea real són la millor opció que puguis escollir. Alguns estudis han comprovat que en aquest complement alimentari existeix un estimulant energètic fort en els éssers humans i als animals.
AUGMENTA LES DEFENSES
Una manera natural de mantenir les defenses altes és prendre gelea real. Encara no siguis una persona que practiqui esport, mantenir el sistema immunitari fort i sa és essencialment per portar una vida sana. El seu alt contingut en minerals és el que proporciona la incrementació de les nostres defenses. La gelea real per esportistes és recomanable al temps previ de les competicions.
MILLORA EL FUNCIONAMENT DEL CERVELL
La intel·ligència també cobra sentit a l’esport, no només són característiques esportives necessàries la força, la resistència i l’habilitat. Les persones esportistes necessiten dominar el seu cos i aquest fet passa primer al cervell. Així, l’estimulació en el bon funcionament de la ment és essencial per aconseguir beneficis a la pràctica esportiva.
ÉS ANTIOXIDANT
Amb el pas dels anys es perden capacitats del nostre organisme. La gelea real ajuda a retardar aquest desgast del cos, com que és un antioxidant natural. D’aquesta manera, podràs estar més temps en actiu a l’esport. A més, aquest complement optimitza l’organisme, davant la forta demanda d’energia a causa de l’exercici físic constant.
INCREMENTA L’APETIT
Aquest complement alimentari gràcies al seu alt contingut vitamínic, incrementa l’apetit, i així les persones esportistes que ho necessitin podran guanyar pes. Com per exemple per esports com la boxa, la lluita grecoromana o les arts marcials.