INAUGURADA  LA JORNADA MÈDICA DEDICADA AL LLIGAMENT CREUAT A LES FUTBOLISTES

El president de l’FCF, Joan Soteras, ha compartit amb el Doctor Ramon Cugat l’acte d’inici de la jornada científica dedicada al trencament Lligament Creuat Anterior (LCA) a les futbolistes.

Joan Soteras, màxim dirigent de l’FCF, ha donat suport a la idea promoguda per l’Institut Cugat amb la col·laboració de la Mutualitat de Futbolistes, d’estudiar a fons l’increment del trencament de l’LCA a les cames de les nostres futbolistes. Demà a l’hotel Don Jaime de Castelldefels, metges de la Mutualitat de Futbolistes i arribats de tot el món, debatran i estudiaran l’increment de lesió d’LCA als genolls de les futbolistes durant els darrers anys.

Catalunya, de la mà del traumatòleg Ramon Cugat i tot el seu equip, es posa al capdavant a la investigació de la lesió del Lligament Creuat Anterior a les dones, que es trenca quatre vegades  més a les dones que no pas als homes. Totes les variants que porten a aquest fenomen seran exposades demà durant aquesta jornada mèdica.

A l’Acte d’inauguració d’aquesta Jornada han estat presents el president de l’FCF, Joan Soteras, José Miguel Calle, el secretari general de l’FCF, Oriol Camacho, en representació de l’FCF.  I per part de la Mutualitat de Futbolistes Espanyols, el Director General de la Mutualitat de Futbolistes Espanyols, José Elias Gallegos, el president del consell mèdic assessor de la Mutualitat de Futbolistes, Ramon Cugat, el Subdirector de la Mutualitat de Futbolistes Espanyols, Emilio Escotet, el director de presacions, José Andrés Cruz de Prado,  el Director General de la delegació catalana de la Mutualitat de Futbolistes, Antonio Artero i el director general de l’FCF, José Miguel Calle, el secretari general de l’FCF, Oriol Camacho. També ha assistit a la Jornada Médica, la cap dels serveis mèdics de la Real Federació Easpanyola de Futbol, Elena Herrero.