TOT PREPARAT PER EL TRET DE SORTIDA A LA JORNADA SOBRE LLIGAMENT FEMENÍ

L’Institut Cugat amb la col·laboració de la Mutualitat de Futbolistes dona avui el tret de sortida a la Jornada mèdica sobre el trencament del Lligament Creuat Anterior (LCA) a les dones futbolistes.

Aquesta nit s’inaugurarà aquesta jornada que es desenvoluparà a l’Hotel Rei Don Jaime de Castelldefels, amb la benvinguda que donarà l’organitzador d’aquest destacat congrés, el Dr. Ramon Cugat davant els assistents.

La Jornada s’iniciarà demà a les 8.30 i participaran traumatòlegs reconeguts mundialment amb una gran participació dels metges de la Mutualitat de Futbolistes. Es parlaran de la lesió de LCA tan en el futbol professional com el amateur on hi ha hagut un increment del 240 % d’aquest trencament durant els darrers cinc anys. La prevenció serà un paper important a debatre, així com els factors menstruals i biomecànics que predisposen a les dones a patir aquesta greu lesió.

L’acte contarà també amb la presència de futbolistes femenines que han patit aquesta lesió com la jugadora del FC Barcelona Bruna VIlamala.