ANTONIO ARTERO, NOU DIRECTOR GENERAL DE LA MUTUA DE FUTBOLISTES A CATALUNYA

Els fins ara director en funcions de la Mutualitat de Futbolistes a Catalunya ha estat nomenat  director general de la delegació catalana, substituint a Miquel Pardo.

El nomenament oficial d’Antonio Artero Gallardo, com a nou director general de la Mutualitat de Futbolistes a la delegació de Catalunya, es fa efectiva aquest 5 de setembre per decisió del director general de la Mutualitat de Futbolistes Espanyols, Jose Elías Gallegos.

Antonio Artero està lligat al futbol català des dels 13 anys on la seva carrera com àrbitre li va a portar a ser àrbitre assistent de la FIFA. Trenta-cinc anys dedicats al futbol que va continuar amb la seva incorporació a la Mutualitat de Futbolistes a Catalunya.

En 2017 va ser nomenat subdirector de la delegació catalana de la Mutualitat de Futbolistes Espanyols, quan llavors estava a càrrec de Miquel Pardo. La marxa de Miquel Pardo ha significat el relleu d’Antonio Artero al capdavant d’aquesta il·lustre entitat mèdica futbolística reconeguda a tot el món.