LA MUTUALITAT I L’FCF VISITEN LA CLÍNICA BOFILL DE GIRONA

El director general de la Mutualitat de Futbolistes a Catalunya, Antonio Artero, i el vicepresident primer de l’FCF, Jordi Bonet, han visitat aquest matí les instal·lacions de la Clínica Bofill de Girona.

La Clínica Bofill és el referent de la Mutualitat de Futbolistes a Girona.  Antonio Artero i Jordi Bonet, han parlat amb els dirigents de la prestigiosa clínica gironina per tal de millorar el servei als nostres mutualistes. És important per la Mutualitat de Futbolistes seguir amb la col·laboració inestimable de la Clínica Bofill al territori Gironí, com ho fa amb la resta d’hospitals, clíniques i centres mèdics de referència de tot el territori català que són part de la Mutualitat de Futbolistes en l’assistència a tos els jugadors de futbol de la Federació Catalana de Futbol.

En aquest sentit, tant el director general de la Mutualitat de Futbolistes, Antonio Artero, com el vicepresident de l’FCF,  Jordi Bonet, han coincidit en la importància que té la Clínica Bofill a l’hora d’assistir a tots els futbolistes gironins quan cauen lesionats.

Els dos dirigents han parlat amb els rectors de la Clínica Bofill, sobre les intervencions i la situació de les urgències.