rapido

MENJAR RÀPID AUGMENTARÀ ELS NIVELLS DE TRIGLICÈRIDS

Un estudi realitzat per investigadors espanyols, ha evidenciat que entre més ràpid s’ingereixen els aliments, i ha major risc de tenir hipertrigliceridèmia, biomarcador important de malalties cardiovasculars. Un dels principals objectius d’aquesta investigació, és crear...

kok

MALALTIA DE KIENBÖCK

La malaltia de Kienböck o Necrosis asèptic o Necrosi Asèptica Vascular (Semilunar carpià) sol passar en barons joves. Va ser descrita per un metge radiòleg Robert Kiemböck, en Viena en 1910. És una malaltia molt poc freqüent, per la...

conjuntivitis

CONJUNTIVITIS AL·LÈRGICA

La conjuntivitis al·lèrgica és una inflamació de la conjuntiva de l’ull a causa de una reacció al·lèrgica. La conjuntiva és la membrana transparent que recobreix la parpella i la part blanca del globus ocular. Aquesta zona...

leche

PROPIETATS DE LA LLET DE SOJA

La llet de soja és el producte perfecte per aquells que tinguin intolerància a la lactosa. És apreciada pel seu contingut ric en aminoàcids, elements fonamentals pel creixement i el desenvolupament, sobretot per als...