INSTAL.LACIONS

La MCF compta amb unes instal·lacions molt completes i amb equips de darrera generació per tal d'oferir el millor tracte assistencial als nostres mutualistes.

En constant canvi per adaptar-nos a les noves tecnologies fan del nostre centre un referent per al tractament de lesions esportives.

 

ECOGRAFIA



La MCF compte amb un ecograf d’alta resolució, de tercera generació, preparat per realitzar qualsevol diagnostic. A la Mutualitat es fan prop 40 ecografies diàries.

SALA DE GUIXOS



Una complerta sala de guixos on es fan tota mena d’embenats, i enguixats. Així com extreure els mateixos en el moment en el qual el pacient ho requereix.

FISIOTERÀPIA



Els fisioterapeutes de la Mutualitat Catalana de Futbolistes rehabiliten les cames dels jugadors lesionats en aquesta sala especialitzada i preparada per la recuperació de lesions derivades d’un accident esportiu. Cada pacient, depenent de la seva lesió, gaudeix d’una sèrie de sessions per reactivar l’òrgan malmès.

SALA D'ESPERA



La Mutualitat Catalana de Futbolistes compte amb una amplia sala d’espera des d’on s’accedeix a les vuit consultes que té el centre.

SALA DE RAIGS



La Mutualitat Catalana de Futbolistes té un aparell DR Compacte d’última generació. Diàriament és fan una mitjana de 70 radiografies als nostres jugadors