Qui Som

sala_esperaEls orígens de la Mutualitat Catalana de Futbol es remunten al 31 d’Octubre de 1930. En aquesta data es constituí la MUTUAL ESPORTIVA DE CATALUNYA, sota el patronat de la Federació Catalana de Futbol Associació. Foren, doncs, pioners pel que fa a l’assistència social i mèdica als futbolistes federats.

La Mutualitat Catalana de Futbol actua des de l’any 1948 com a delegació territorial de la MUTUALIDAD DE PREVISIÓN SOCIAL DE FUTBOLISTAS ESPAÑOLES A PRIMA FIJA, entitat de caràcter privat que té per objecte la cobertura dels seus mutualistes pels riscs i prestacions establerts als seus estatuts.

Tal com consta als seus estatuts, la Mutualitat té la missió de donar cobertura de previsió social als futbolistes federats que, en el moment de produir-se una lesió o accident esportiu l’origen i causa del qual sigui la pràctica del futbol, ostentin la condició de mutualistes (Butlletí d’afiliació – cotització).

L’assistència mèdica es presta als centres propis i concertats de tota Catalunya i al centre mèdic de referència, situat al carrer Ronda Sant Pere, 19-21 de Barcelona.

En el moment de produir-se una lesió o accident l’origen i causa del qual sigui la pràctica del futbol federat, el mutualista pot acudir amb caràcter d’urgència a qualsevol dels centres concertats (veure llistat actualitzat a la pàgina web, o trucar al servei d’urgències, telèfon 902 10 83 61). Si la lesió no és urgent pot sol·licitar consulta, prèvia cita, al centre mèdic de referència a Barcelona, carrer Ronda Sant Pere, 19-21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *