LA CREU ROJA ENTREGA ELS DIPLOMES DEL PRIMER CURS DE PRIMERS AUXILIS


IMG_20170131_123814IMG_20170131_124056_1

A la seu central de la Creu Roja de Catalunya s’han entregat els diplomes del primer curs de Primers Auxilis organitzat per la Mutualitat Catalana de Futbolistes i la Fundació de la Federació Catalana de Futbol. Aquest primer curs, es va portar a terme a Vilafranca del Penedès, i els alumnes que van participar-hi ja tenen a les seves mans el diploma acreditatiu del curs en Primers Auxilis, desfibril·ladors i DEA.

A l’acta han assistir el Delegat de la FCF al Penedès Garraf, Manel Duran, el Director General de la Mutualitat, Miquel Pardo, Antonio Artero, responsable de formació i adjunt a la direcció, i la representant de la Fundació de la FCF, Cristina Sampietro. Per part de la Creu Roja, han estat presents en aquest acte de lliurament, Carmen Rico, Secretària de Creu Roja a Catalunya, i Enric Morist, Coordinador de Creu Roja a Catalunya.

L’objectiu de la Mutualitat i la Fundació de la FCF amb aquests cursos de primers auxilis és que als nostres camps sempre hi hagi una o dues persones de combatre una possible emergència amb èxit.

La Mutualitat Catalana de Futbolistes i la Fundació de la FCF, ja tenen enllestit el calendari d’aquests cursos que es faran a tota Catalunya durant aquest any 2017, i que pròximament us comunicarem.

IMG_20170131_121005IMG_20170131_123743