EL CURS DE PRIMERS AUXILIS DE LA CREU ROJA ARRIBA A BARCELONA


Captura

El pròxim dia 4 de Març es farà a Barcelona el Curs de Primers Auxilis organitzat per la Mutualitat Catalana de Futbolistes i la Fundació de la Federació Catalana de Futbol amb la col·laboració de la Creu Roja.

L’objectiu del curs, sota el lema “Tu pots salvar una vida”, és la de preparar al màxim número de persones (jugadors, entrenadors, àrbitres, pares, aficionats) que assisteixen als camps de futbol de Catalunya, a estar preparats per actuar en cas d’una urgència.

El curs té una durada de 8 hores i es desenvoluparà a la seu central de la Creu Roja a Barcelona, al carrer Sant Joan d’Àustria , 120-124. Els horaris seran de 9 a 14 hores i de 15 a 16 hores i el preu és de 35 euros amb la obtenció d’un Certificat de Primers Auxilis expedit per la prestigiosa organització de la Creu Roja.

La Creu Roja facilitarà a l’alumne: Material Didàctic (Manual de Primers Auxilis a l’Esport de la Creu Roja), i Material Específic ( quatre maniquins de SVB per practicar RCP, material per a desinfecció de maniquins i elements de barrera, i mocadors triangulars per alumne).

Obtindreu tota la informació d’aquest Curs de Primers Auxilis, que es faran a totes les Delegacions de Catalunya de la Federació Catalana de Futbol, a l’apartat de FORMACIÓ en aquesta web de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, on podreu formalitzar la vostra inscripció.

MATÈRIA DEL CURS I INSCRIPCIÓ