VUIT HORES INTENSES DE CURS DE PRIMERS AUXILIS A BARCELONA. TERRASSA PRÓXIM DESTÍ


CREU3 (1)

Aquest passat dissabte, a la seu central de la Creu Roja a Barcelona, es va celebrar el tercer Curs de Primers Auxilis a la Pràctica Esportiva, amb una bona participació. Sota el lema “Tu pots salvar una vida”, un bon número de gent relacionada amb l’àmbit del futbol, va fer el curs vuit hores durant el matí i la tarda a la seu central de la Creu Roja a Barcelona, al carrer Sant Joan d’Àustria. Els experts de la Creu Roja van impartir els cursos de Primers Auxilis sota l’atenta mirada del Delegat del Barcelonès de la Federació Catalana de Futbol, Francesc Folquera.

Els alumnes que van participar a aquest curs, el tercer en el calendari previst per la Mutualitat Catalana de Futbol i la Fundació Catalana de la FCF, rebran un Certificat de Primers Auxilis expedit per la prestigiosa organització de la Creu Roja.

CREU3 (2)

Ja està en marxa, el pròxim Curs que tindrà lloc a la seu de la Creu Roja a Terrassa, al Carrer Fra Bonaventura Gran, número 10. Aquest curs va adreçat a jugadors, directius, àrbitres, aficionats, pares de jugadors, … que pertanyin a la demarcació que avarca la Delegació del Vallès Occidental de la Federació Catalana de Futbol. Recordeu que el curs té un cost de 35 €, i es farà el dia 25 de Març de 2017. L’horari pel matí de 9 a 14 hores, i per la tarda de 15 a 16 hores.

La Creu Roja facilita al alumne el material didàctic (Manual de Primers Auxilis a l’Esport de la Creu Roja), i el material específic (quatre maniquins de SVB per practicar RCP-recuperació cardiopulmonar-, material de desinfecció de maniquins i elements de barrera, així com mocadors triangulars). Els interessats podeu trobar informació a aquesta mateixa web de la Mutualitat Catalana de futbolistes a l’apartat de Formació.

L’objectiu del curs és la de preparar al màxim número de persones que assisteixen als camps de futbol de Catalunya a estar preparats per actuar en cas d’una urgència.

CREU3 (1)CREU1