LA CAP DELS SERVEIS MÈDICS DE LA FEDERACIÓ ESPANYOLA VISITA LA MUTUALITAT


P1000609La Cap dels Serveis Mèdics de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Helena Herrero, ha visitat aquest matí les instal·lacions de la seu central de la Mutualitat Catalana de Futbolistes. La doctora Herrero, membre de la Comissió Mèdica de la FIFA, ha estat rebuda pel Director General de la Mutualitat Catalana de Futbol, Miquel Pardo, i acompanyada en tot moment pel Doctor Ramon Cugat.

El Doctor Cugat li ha explicat a Helena Herrero el funcionament de la Mutualitat Catalana i la llista d’operacions pendents dels lesionats que passaran pels quiròfans durant aquesta setmana, així com l’actuació dels diferents metges de la Mutualitat durant el que portem d’any.

Per la seva banda, el Director General de la Mutualitat, Miquel Pardo, li ha parlat de la tasca que fa la Mutualitat Catalana de Futbolistes, en la seva atenció als més de 150.000 federats a la Federació Catalana de Futbol, així com les pròximes actuacions que te previstes la Mutualitat, conjuntament amb la Federació Catalana de Futbol.

P1000608  P1000607