PRESENTADA LA 13ª EDICIÓ DEL LLIBRE RELATS SOLIDARIS DE L’ESPORT


marquezfoto
Aquest migdia, s’ha presentat a la seu central del Banc de Sabadell a Barcelona, la tretzena edició del llibre «Relats Solidaris de l’Esport». Un llibre escrit pels periodistes esportius catalans, que té com objectiu recaptar diners per una causa solidaria.

En aquesta ocasió, l’Associació Esclat que lluita per la millora de la qualitat de les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, que necessiten suport generalitzat, i que aquest any compleix 40 anys. El padrí del llibre, en aquesta ocasió, és Marc Márquez, Campió del Món de MotoGP.

A l’acte han estat presents el Director de Segments Empreses del Banc de Sabadell, Xavier Anies; Jordi Romañach, Director de Comunicació de El Corte Inglés; en representació de la Associació Esclat, ha estat present Lola de la Fuente; per part de l’Ajuntament de Barcelona, el Comissionat d’Esports, David Escudé; Xavi Andreu, Director de Comunicació de la Secretaria General de l’Esport de Catalunya i Emilio Pérez de Rozas en representació dels periodistes esportius catalans.

El llibre ja està a la venda a tots els centres de El Corte Inglés, per el preu de 10 euros.

La Federació Catalana de Futbol és una de les entitats que patrocina aquesta tretzena edició del llibre Relats Solidaris.

Entre els textos del llibre, es troba la història real de Joan Toneu, jugador del Santa Eugènia de Berga, que desprès de patir una greu lesió, i gràcies a l’actuació dels metges de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, pot continuar practicant esport.

thumbnail_IMG_20170413_124139