#ORGULLOSA, PROPERA CAMPANYA DE PROMOCIÓ DEL FUTBOL FEMENÍ DE L’FCF


orgullosa

La Federació Catalana de Futbol, amb la voluntat d’impulsar el creixement del futbol femení, engegarà properament la campanya #Orgullosa.

El proper dimarts 27 a les 19.00 hores es presentarà a Barcelona la campanya #Orgullosa i els seus quatre eixos per continuar amb la promoció i l’impuls del futbol femení des de la Federació Catalana de Futbol.

Enguany, durant la temporada 2016/17 l’FCF i la Mutualitat Catalana de Futbolistes ha subvencionat els desplaçaments i la quota mèdica amb un valor total de 481.901,50€. A més a més, i per cinquè any consecutiu s’ha celebrat la Jornada de Futbol Femení a les 14 delegacions, i aquest cap de setmana a Salou se celebrarà de nou les Trobades Territorials de Seleccions femenines. Actes, tots ells, que persegueixen la promoció del futbol femení. La voluntat de l’FCF és continuar i intensificar aquestes mesures per duplicar les fitxes.

#Orgullosa respon a un sentiment compartit per les gairebé 10.000 jugadores de futbol i futbol sala federades a Catalunya. #Orgullosa de poder jugar a futbol i de practicar l’esport que més els hi agrada.

Juntament amb l’etiqueta i la tipografia pròpia i única, la Federació Catalana de Futbol ha creat un logotip d’una jugadora de futbol. Una imatge que acompanyarà a aquesta campanya i a tots els actes que se celebrin.

orgullosa2