LA MUTUALITAT ORGANITZA UNA CONFERÈNCIA SOBRE MORT SOBTADA


Pel pròxim dia 28 de setembre a les 19.30 hores, la Mutualitat Catalana de Futbolistes ha organitzat, a la seu de la Federació Catalana de Futbol a Barcelona,  la conferència sobre “Valoració cardiològica en medicina de l’esport. Mort sobtada. Prevenció i riscos”.

Degut a la sensibilització del món del futbol amb la “mort sobtada” que es repeteix amb una certa periodicitat als nostres terrenys de joc, i també als problemes cardíacs entre alguns dels nostres esportistes, la Mutualitat Catalana de Futbolistes ha organitzat aquesta conferència per tractar de donar una informació d’interès als nostres clubs de la Federació Catalana de Futbol. A la mateixa podran assistir les primeres 85 inscripcions*.

Els encarregats d’impartir aquesta conferència seran els prestigiosos cardiòlegs especialistes en medicina esportiva, Dr. Ricard Serra Grima i Dr. Francesc Carreras Costa. El Dr. Serra Grima, ha estat durant 20 anys cardiòleg del FC Barcelona, i de la Federació Catalana i Espanyola de Tennis, responsable de la Unitat de Probes d’Esforç de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i actualment és el coordinador assistencial de la Fundació Cors Units. Per la altra banda, el Dr. Carreras Costa, es Doctor en Medicina de la UAB, Director de la Unitat de Imatge Cardíaca del Servei de Cardiologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i expert en ecocardiografia i tècniques d’imatge cardíaca avançada.

Els dos especialistes en cardiologia parlaran sobre la valoració de l’aptitud esportiva bàsica, i la utilitat de les exploracions tècniques complementàries  en els casos dubtosos.

*INSCRIPCIÓ

http://www.mcf.cat/wp_mcf/valoracio-cardiologica-en-medicina-de-lesport/