LA MUTUALITAT CATALANA DE FUTBOLISTES REPRESENTADA AL 54 CONGRES DEL SECOT


portada

Un gran nombre de traumatòlegs de la Mutualitat Catalana de Futbolistes participen aquesta setmana en el 54é Congres del SECOT (Sociedad Española de Cirugía Ortopédica y Traumatologica) que es celebra a Barcelona del 27 al 29 d’Octubre. L’equip liderat pel Dr. Ramon Cugat ha exposat aquesta tarda la conferència sobre els Factors de Risc de Lesions de Lligament Creuat Anterior. Un estudi fet durant 3 temporades i mitja amb jugadors lesionats de LCA de la Federació Catalana de Futbol. En la mateixa, han participat, Dr. David Barastegui, Dr. Pedro Álvarez, Dr. Eduard Alentorn, Dr. Gilbert Steinbacher, Dr. Juan Manuel Bofa, i el cap d’aquest equip mèdic de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, Dr. Ramon Cugat. Cugat, Álvarez i Steinbacfher van participar a la taula rodona sobre les lesions lligamentoses complexes dels genolls dels esportistes.

congres1
DR. PEDRO ÁLVAREZ

  

congres2
DR. RAMON CUGAT

congres3
DR. GILBERT STEINBACHER

El President del Consell Mèdic Assessor de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, Dr.Ramon Cugat, dirigirà durant aquest Congres del SECOT 2017  la conferència sobre “El Lligament Creuat Anterior”.

El Dr. Eduard Alentorn participarà en  la conferencia sobre “Com solucionar les seqüeles de les fractures del colze”, dins l’apartat “quan i com hem d’operar”.

Al Congres també han assistit, el Cap Mèdic de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, Dr. Emili Moragas, i el Cap d’equip, Dr. José Aragon.