TALLERS DE PRIMERS AUXILIS A CALAFELL: #TUPOTSALVARVIDES


La Mutualitat Catalana de Futbolistes amb la col·laboració de la Creu Roja de Catalunya, l’Ajuntament de Calafell, la Federació Catalana de Futbol i la Fundació de la Federació Catalana de Futbol celebrarem el dia 9 de desembre, descans de competicions, una jornada dedicada als Primers Auxilis al Camp Municipal de Calafell, pels clubs de les Delegacions de la FCF del Tarragonès  i Penedès-Garraf.

campocalafell

Els nens i nenes assistents gaudiran d’un matí ple d’activitats, amb quatre tallers de Primers Auxilis: (Suport bàsic, DEA), Pèrdua de Consciencia i Posició Lateral de Seguretat, Lesions, físiques i lesions mèdiques. A més a més, podran veure com els gossos de la Creu Roja de la ERIE (Equip de Resposta Immediata d’Emergències) recerquen i rastregen  vides, i com és per dins una ambulància amb totes les eines de salvament que tenen incorporades.

GOSSOS

L’objectiu és que els nois i noies preguin consciència de la importància de conèixer els trets bàsics dels Primers Auxilis, perquè coneixent-los #tupotsalvarvides. Segur que per molts dels nostres fills, serà el primer contacte que tinguin amb el salvament. Només que surtin d’aquests tallers havent pres una petita lliçó, per nosaltres ja serà molt important.

Els participants tindran entre 9 i 13 anys, i podran participar d’un dels quatre tallers. Un monitor especialitzar de la Creu Roja els hi explicarà el taller durant 50 minuts.

Els tallers seran entre les 9 del matí i les 14 de la tarda, amb quatre tallers per hora. Un total dons de cinc sessions: 9h-10h, 10h-11h, 11h-12h, 12h-13h, i 13h-14h.

Tots els clubs de les dues Delegacions de la FCF del Tarragonès  i Penedès-Garraf que vulgueu participar-hi amb els vostres equips de futbol de nens i nenes entre els 9 i 13 anys us podeu inscriure en aquesta adreça.  

INSCRIPCIÓ TALLERS

La inscripció i participació en aquesta festa de Primers Auxilis a Calafell és totalment gratuïta, i els nens que hi participin tindran una motxilla de regal. Recordem que el Camp de Futbol de Calafell, serà una de les instal·lacions dels Jocs del Mediterrani que organitza Tarragona per l’any vinent.