ÈXIT D’ASSISTÈNCIA ALS TALLERS DE PRIMERS AXILIS A CALAFELL


Tots podem salvar vides. Per això, la Mutualitat Catalana de Futbolistes ha organitzat durant el matí d’aquest dissabte, al Nou Camp Municipal de Calafell, una sèrie de tallers de Primers Auxilis dirigits per monitors de la Creu Roja de Catalunya.

La resposta dels nens i nenes de Tarragona i Penedès Garraf ha estat magnífica, i han estat prop de mil joves els que han rebut  els coneixements bàsics dels Primers Auxilis escoltant atentament als monitors de la Creu Roja.

P1010010                                         P1010006

Els participants han tingut la oportunitat d’assistir a  quatre cursos:  

  • Suport Vital Bàsic i Desfibril·lador Extern Automàtic.
  • Pèrdua de consciència i posició lateral de seguretat.
  • Lesions físiques (traumatologia)
  • Lesions mèdiques (cop de calor, cop de fred, hipoglucèmia, hipotèrmia, lipotímia…)

Mentre els nens i nenes del futbol base de l’Escola de Futbol Base de Calafell, han disputat un torneig durant tot el matí, un total de 12 equips. Els jugadors de l’Escola de Futbol Base també han fet els tallers de la Creu Roja.

P1010481                                            P1010473  

La Creu Roja ha fet exhibicions de recerca i rastreig amb gossos de l’equip de resposta immediata.

P1010354

A aquesta matinal de Primers Auxilis i futbol, han estat presents el Delegat del Penedés-Garraf de la Federació Catalana de Futbol, Manel Durán, els Subdelegat de Tarragona, Rafa Pinedo, i el Delegat Comarcal del Baix Penedès, Toni Cansino. Els responsables de la Federació Catalana de Futbol han estat acompanyats  del Director de Formación de la Mutualitat Catalana de Futbolistas, Antonio Artero. També ha estas present Director General de la Mutualitat Catalana de Futbolistas, Miquel Pardo. El Secretari del CF Calafell, David Vázquez, i del coordinador de l’Escola de  Futbol Base de Calafell també han participar en aquesta trabada de Primera Auxilis.

P1010589