CONEIX LA TEVA LESIÓ, HI SORTIRÀS GUANYANT


1DX_2059

La Mutualitat Catalana de Futbolistas ha presentat el nou Canal de Lesions, inclòs en la nova Plataforma de Comunicació de la Mutualitat. L’acte s’ha desenvolupat a la Sala d’Actes de la Federació Catalana de Futbol amb la presència de la majoria dels metges de la MCF.

Un canal de lesions format per 28 vídeos sobre les principals lesions que pateixen els nostres jugadors de futbol que diàriament són atesos a la Mutualitat Catalana de Futbolistes. Els vídeos expliquen la lesió, el seu tractament, i els passos que el jugador haurà d’anar superant per arribat a la plena recuperació (rehabilitació, readaptació i tornada al futbol).

El jugador rep mitjançant un SMS des de la Mutualitat la seva baixa mèdica conjuntament amb un link que li porta directament, amb un sol clic, a la pàgina on pot veure el vídeo de la seva lesió. 

La totalitat dels metges de la Mutualitat Catalana de Futbolistes són els encarregats d’explicar cada una de les 28 lesions més freqüents entre els nostres esportistes. L’objectiu és conscienciar als lesionats de que amb una bona informació mèdica i responsabilitat, la curació d’una lesió es farà més suportable i efectiva.

En aquest projecte participen els metges dels quatre equips mèdics de la Mutualitat Catalana de Futbolistes que dirigeixen els doctors Ramón Cugat, Emili Moragas, José Aragón i Jaume Vilaró.

La nova Plataforma de Comunicació de la Mutualitat englobarà canals com aquest de les lesions, canal de formació on-line, canals de informació i divulgació mèdica, i també en un futur canals de docència impartides pels nostres metges de la Mutualitat adreçades a facultatius.

A l’acte han assistit el Vicepresident de la FCF i President del Consell Territorial de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, Josep Llaó, el Director General de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, Miquel Pardo, el Subdirector de la MCF, Antonio Artero, el Director del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Catalunya, José Miguel Calle, Director Lliga Catalana de Futbol Sala, Xavier Moreno Delgado, Director del Comitè Tècnic d’Àrbitres de l’FCF, el Director del Comitè Tècnic d’Entrenadors de l’FCF, Fèlix Gimeno, Pep Grau Delegat de l’FCF del Berguedà, el Delegat del Barcelonès, Francesc Folguera, i el Delegat i Sub Delegat d’Osona, Toni Tenyà i Pere Alsina.

              1DX_1984                               1DX_1985

              1DX_1991                               1DX_2006

              1DX_2007                               1DX_2008

              1DX_2010                               1DX_2027