ES TANCA LA INSCRIPCIÓ DEL 4art CURS DE READAPTACIÓ


curs

El Departament de Formació de la Mutualitat Catalana de Futbolistes ha tancat el període d’inscripció del 4art Curs de Readaptació, una vegada ja han estat ocupades totes les places.

Un total de vint alumnes han omplert el curs que s’iniciarà el pròxim 19 de febrer amb tres setmanes de curs de formació on-line, per finalitzar el curs amb el curs pràctic al CAR de Sant Cugat que durarà dos dies, 24 i 25 de març. Tots aquests alumnes, i tots aquells que han participat en les anteriors edicions, passen automàticament a formar part d’una “borsa de treball” que es posarà en marxa una vegada es posin en marxa els cinc centres de readaptació a tot el territori. La Mutualitat Catalana de Futbolistes es nodrirà d’aquests alumnes, que han après el nostre mètode de readaptació de futbolistes, per fer les readaptacions dels nostres esportistes lesionats, en funció de la zona geogràfica on es trobin.