SIMPOSI LLIGAMENT CREUAT POSTERIOR A BARCELONA


IMG-20180217-WA0011

Organitzat per la Fundació Garcia Cugat, durant aquest cap de setmana s’ha celebrat el simposi de lligament creuat posterior. Una cimera internacional monogràfica sobre aquesta articulació. Durant aquestes dues jornades s’ha fet un repàs exhaustiu sobre aquesta articulació en tots els seus aspectes: anatòmic, biomecànic, diagnòstic, el seu tractament, el seu diagnòstic, la repercussió d’aquesta lesió en nens i nenes, així com la luxació del genoll.

Traumatòlegs de dotze països  han participat en aquest Simposi, conjuntament amb l’equip de traumatòlegs de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, que encapçala el Dr. Ramón Cugat: Pedro Álvarez, Gilbert Steinbacher, Eduard Alentorn, David Barastegui, Manuel Llusà, Xavier Cuscó, i Robert Seijas.

Aquesta trobada científica que s’ha fet a l’Hospital Quiron Salut de Barcelona, ha estat patrocinada per “medi” que ha presentat una genollera específica per aquesta lesió de lligament creuat posterior del genoll. En aquesta genollera el Dr. Ramon Cugat ha tingut molt a veure.

rodillera