LA MUTUALITAT CATALANA DE FUTBOLISTES TRASPASSA FRONTERES (vídeo)


NEWL'S V
Dr. Juan Pablo Gonzalo a la derecha del Dr. Grossi

El metge del Primer equip del Newell’s Old Boys de la Lliga Argentina, Juan Pablo Gonzalo, ha assistit al 4art Curs de Readaptadors al Futbolista celebrat aquest cap de setmana al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

Juan Pablo Gonzalo, ha estat observant durant la setmana les instal·lacions de la Mutualitat Catalana de Futbolistes a la Ronda Sant Pere, i sobretot el model d’assistència al futbolista que és únic al món. Ha tingut temps de veure el tracte dels traumatòlegs de la Mutualitat a les consultes amb els pacients, i també ha estat present als quiròfans de la  Clínica Quiron presenciant les diferents intervencions fetes el passat divendres per l’equip del Doctor Ramón Cugat.

El metge de l’equip de Rosario, el primer equip de Leo Messi, on han militat jugadors i entrenadors de la talla de Mauricio Pochettino, el Tata Martino, o  Marcelo Bielsa, ha pogut comprovar el alt nivell de la Mutualitat Catalana de Futbolistes i algunes tècniques noves aplicables a la medicina del futbol.

http://www.youtube.com/watch?v=2Tw2ASZ6ybo&feature=youtu.be