EL PRÒXIM DIVENDRES CONFERÈNCIA A GIRONA SOBRE LA MORT SOBTADA


1DX_4839

El dia 13 d’abril a les 18:00 hores la Mutualitat Catalana de Futbolistes, amb la estreta col·laboració de la Delegació de la Federació Catalana de Futbol de Girona  ha organitzat una nova conferència sobre la “Valoració cardiològica en medicina de l’esport. Mort sobtada. Prevenció i riscos”.

Aquesta conferència, que ja s’ha fet a les Delegacions de la FCF de Barcelona i Lleida, arriba ara a Girona, a l’Auditori Irla, de la mà dels prestigiosos cardiòlegs Dr. Enric Serra Grima i Dr. Francesc Carreras Costa.

El Dr. Serra Grima, ha estat durant 20 anys cardiòleg del FC Barcelona, i de la Federació Catalana i Espanyola de Tennis, ex-director de la Secció de Proves d’Esforç de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i actualment és el coordinador assistencial de la Fundació Cors Units.

Per altra banda, el Dr. Carreras Costa, és Doctor en Medicina de la UAB, Director de la Unitat d’Imatge Cardíaca de l’Hospital de la  Santa Creu i Sant Pau, membre del CIBERCV-ISCII expert en ecocardiografia i tècniques d’imatge cardíaca avançada.

Els dos especialistes en cardiologia parlaran sobre la valoració de l’aptitud esportiva bàsica, i la utilitat de les exploracions tècniques complementàries en els casos dubtosos.

La Mutualitat Catalana de Futbolistes vol  contribuir a esvair dubtes en relació a aquest tema tant greu, portant aquesta interessant Conferència sobre un tema d’interès al futbol com és la mort sobtada a tot el territori.

Tarragona acollirà l’última de les Conferències programades.