LES DUES VIES PER ACCEDIR AL TELÈFON D’EMERGÈNCIA DE LA MUTUALITAT


2vies

Hi ha dues formes d’accedir al telèfon d’emergències de la Mutualitat Catalana de Futbolistes des del teu mòbil. Ho pots fer mitjançant dues aplicacions per a smarthphones disponibles en les plataformes Google Play i Apple Store.

Les dues aplicacions són FCF (Federació Catalana de Futbol) i Emergències MCF.

Aplicació FCF

Una vegada tinguis instal·lada aquesta aplicació al teu mòbil, pots accedir al telèfon d’emergències de la Mutualitat, des del menú. Es desplegarà una pantalla on podràs veure en color groc “Trucar a emergències”. L’aplicació farà que el 902 108 361 aparegui a la teva pantalla. Només tindràs que clicar trucada.

APP FCF

Aplicació Emergències MCF

Una vegada obris aquesta aplicació només et caldrà polsar amb el dit on posa “trucar a emergències” per que el 902 108 361 surti a la teva pantalla. Només caldrà clicar la trucada.

Emergencies

Des del moment que t’agafin la trucada, tot un grup humà de metges especialitzats en emergències seran els encarregats de vetllar pel  jugador accidentat pel qual estàs demanant l’emergència. Des d’aquest telèfon (902.108.361), et demanaran les dades bàsiques (nom, edat, ciutat, lloc de l’accident, etc.), i un metge et farà les preguntes necessàries per saber quin és l’estat de l’accidentat i què necessita amb urgència. En aquest moment, has de mantenir la calma i respondre objectivament a totes les preguntes que facin els metges. Cap pregunta és una tonteria o una pèrdua de temps. Tingues en compte que en aquests moments tu ets l’ull del metge amb el que estàs parlant.

Els metges decidiran en molt pocs segons si, davant aquesta urgència generada, caldrà una ambulància pel trasllat, si es tracta d’una urgència de vida o mort, o bé si només amb un bon consell mèdic és suficient per solucionar, momentàniament, la lesió del jugador accidentat.

Mantingues la calma i el teu company o jugador accidentat sortirà beneficiat.