LA POBLA DE MAFUMET CLOENDA DE LA CONFERÈNCIA ITINERANT SOBRE LA MORT SOBTADA


conferencialapobla

Els assistents a la Conferència de la mort sobtada que es fa aquesta tarda a l’Auditori del Casal de La Pobla de Mafumet (19:00 h) tindran moltes respostes al per què alguns esportistes cauen morts sobtadament als nostres terrenys de joc.

Tothom pot patir una mort sobtada? Com es poden prevenir? Què podem fer davant una situació tant greu? Hi ha moltes morts sobtades d’esportistes? Els titulars dels mitjans de comunicació quan mort un futbolista d’elit, creen alarmisme?

Totes aquestes preguntes quedaran respostes pels cardiòlegs Dr. Ricart Serra Grima i Dr. Francesc Carreras Costa, en el transcurs de la Conferència: “Valoració cardiològica en medicina de l’esport. Mort sobtada. Prevenció i riscos” organitzada per la Mutualitat Catalana de Futbolistes amb la col·laboració de la Delegació de Tarragona de la Federació Catalana de Futbol.

Aquesta és l’última de les Conferències sobre la Mort sobtada organitzades per la Mutualitat Catalana de Futbolistes i les Delegacions de la FCF a Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona.

Els dos cardiòlegs Serra Grima i Carreras Costa de la fundació “Cors Units” han estat els responsables d’aquesta conferència desplegades a totes les capitals catalanes. L’objectiu de la Mutualitat ha estat portar aquest tema de màxim interès a les principals Delegacions de la FCF.

A l’acte assistirà l’Alcalde de La Pobla de Mafumet, Joan Maria Sardà, el Secretari de la Federació Catalana de Futbol i Delegat de Tarragona de la Federació Catalana de Futbol, Josep Vives, i el Dtor. Gral. De la Mutualitat Catalana de Futbolistes, Miquel Pardo.