PRIMER POSTGRAU SOBRE PATOLOGIA DEL FUTBOL AMB METGES DE LA MUTUALITAT


PATOLOGIADELFUTBOL

La Universitat Internacional de Catalunya ha decidit compte amb un bon nombre de traumatòlegs de la Mutualitat Catalana de Futbolistes per fer el primer postgrau a Espanya sobre “Patologia del futbol”.

Aquest postgrau anirà dirigit a metges i professionals del món sanitari relacionat amb el futbol. Com a agraïment a la participació dels metges de la MCF oferirà dues beques a dos federats de la Federació Catalana de Futbol interessats en aquest postgrau que compleixin els requisits demanats: graduats en medicina i fisioteràpia que estiguin vinculats el futbol federat.

Aquest postgrau, que s’iniciarà el pròxim curs, tindrà una durada d’un any, i es farà durant els divendres i dissabtes pel matí cada quatre setmanes. La teoria del curs es desenvoluparà a la Universitat Internacional de Catalunya, i les pràctiques a la seu central de la Mutualitat Catalana de Futbolistes i a la Clínica Quiron.

En el postgrau participen els metges de la MCF, Dr. Emili Moragas, Dr. Ramón Cugat, Dr. José Aragón, i Dr. Jaume Vilaró, Dr. Pedro Álvarez, Dr.  Gilbert Steinbacher, Dr. Eduard Alentorn, Dr. David Barastegui, Dr. Xavier Cuscó, Dr. Juan Manuel Boffa, Dr. Marta Rius, Dra. Esther Sala, Dr. Sebastian Grossi, Dr. Jorge Ramírez, Dr. Silvia Ramón, Dr. Roberto Seijas, Dr. Miguel Marín, i Dr. Carles Barcons.

Per més informació podeu adreçar-vos a aquest link:

PATOLOGIA DEL FUTBOL, UIC