PRIMER POSTGRAU SOBRE PATOLOGIA DEL FUTBOL


uict

Els metges de la Mutualitat Catalana de Futbolistes amb la Universitat Internacional de Catalunya iniciaran aquest any el Primer Postgrau sobre la Patologia del Futbol. Un post grau dirigit a metges i professionals del món sanitari relacionat amb el futbol (fisioterapeutes, readaptadors, podòlegs…).

Aquest postgrau oferirà dues beques, amb un descompte del 30%, a dos federats o col·laboradors sanitaris vinculats a un club català que compleixin els requisits. El Primer Postgrau sobre Patologia del Futbol, únic al estat, s’iniciarà el pròxim curs, tindrà la durada d’un any i es farà durant els divendres i dissabtes pel matí cada quatre setmanes, a més de 15 dies de pràctiques. La teoria del curs es desenvoluparà a la Universitat Internacional de Catalunya i les pràctiques a la seu central de la Mutualitat Catalana de Futbolistes i a la Clínica QuirónSalut de Barcelona.

En el Postgrau participen els caps mèdics de la MCF, Dr. Ramon Cugat, Dr. José Aragón i Dr. Jaume Vilaró. I els seus metges: Dr. Pedro Àlvarez, Dr. Gilbert Steinbacher, Dr. Eduard Alentorn, Dr. David Barastegui, Dr. Xavier Cuscó, Dr. Juan Manuel Boffa, Dra. Marta Rius, Dra. Esther Sala, Dr. Sebastian Grossi, Dr. Jorge Ramírez, Dr. Silvia Ramón, Dr. Roberto Seijas, Dr. Miguel Marín, i Dr. Carles Barcons.

Hi ha un total d’onze places. Els interessats han d’enviar el seu currículum a la Universitat Internacional de Catalunya, adreçades a : palvarez@uic.es i aserra@uic.es. Pots trobar tota la informació AQUI.

http://www.uic.es/es/estudios-uic/medicina-ciencias-salud/postgrado-patologia-futbol