EL PRESIDENT DEL CONSELL TERRITORIAL ES REUNEIX AMB ELS METGES DE L’MCF


IMG-20190701-WA0013

El President del Consell Territorial de la Mutualitat Catalana de Futbolistes i Vicepresident Primer de l’FCF, Josep Llaó, ha mantingut una reunió amb els caps d’equips metges de la Mutualitat, així com una representació dels seus metges.

A la reunió han assistit el Director General de la MCF, Miquel Pardo, el Subdirector, Antonio Artero, el Secretari General de l’FCF, Oriol Camacho, el Directiu i Tresorer de l’FCF i Interventor de la Mutualitat, Miquel Sallarès, i el Secretari del Consell Territorial, José Domingo Valls.

Per part dels serveis mèdics de la Mutualitat Catalana de Futbolistes van assistir: el Director Mèdic, Emili Moragues, el President del Consell Mèdic Assessor, Ramon Cugat, tots dos caps mèdics com José Aragón y Jaume Vilaró.

IMG-20190701-WA0004 IMG-20190701-WA0009

També han estat  presents els metges: Pedro Álvarez, Gilbert Steinbacher, Marta Rius, Ester Sala, Eduard Alentorn, David Barastegui, Vicente López, Federico Yáñez i Lucca Baggio.

A la reunió s’han compartir diferents impressions sobre el dia a dia de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, això com del futur d’aquesta, establint objectius mèdics mutus per arribar a materialitzar-los.