DR. RAMON CUGAT: “JO NO PODIA VEURE ALS METGES”


IMG_20191024_143512

Nascut a l’Aldea, es defineix com un pagès del Delta de l’Ebre. El Dr. Ramón Cugat no volia ser metge però, el president del consell mèdic assessor de la Mutualitat Catalana de Futbolistes és un dels grans gurus de la traumatologia mundial, i opera totes les setmanes als jugadors lesionats de la Federació Catalana de Futbol.

El Dr. Ramon Cugat sorprèn cada dia que es posa davant d’uns micròfons. I ho ha tornat a fer a Ràdio Marca, en l’entrevista que i ha fet el director del programa “Futbol Catalunya” Ricard Vicente.

Un dels millors traumatòlegs del món, que ha operat al molts dels grans jugadors d’aquest esport, i que opera cada setmana com si fossin professionals als nens i nenes de la Mutualitat Catalana de Futbol, ha confessat que no volia ser metge, però que el seu sogre, el Dr. Garcia Cugat, el va convèncer. Ex jugador de futbol, assegura que gran part del seu èxit es que entén al futbolista i el que pateix quan s’ha lesionat.

IMG_20191024_143454

Porta 55 anys dedicats a la Mutualitat Catalana de Futbolistes, de la qual està convençut que ho ha après tot per triomfar a la cirurgia futbolística. Està convençut que sense un equip de metges res es pot fer, i per això adora la nostra Mutualitat, pels metges dels quatre equips que la configuren.

Busca sense descans un substitut del cartílag que avui per avui no té substitut. I somia en les seves 15.OOO palmeres que té plantades al seu poble de l’Aldea i que tot just les hi pot dedicar unes hores a l’any. Per el Dr. Ramon Cugat, les seves mans prodigioses són iguals per un crack del futbol, com per a qualsevol nen o nena del futbol català. Aquest divendres, ell i el seus col·laboradors aniran per feina. Als quiròfans els esperen 17 jugadors del futbol català. Tot un luxe.

ESCOLTAR ENTREVISTA RÀDIO MARCA