EL PRESIDENT DE L’FCF, JOAN SOTERAS, VISITA LA MUTUALITAT


El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha realitzat una visita institucional aquest dijous a la seu de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, a Barcelona. Soteras ha estat acompanyat durant la jornada pel vicepresident de l’FCF i president de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, Josep Llaó. Tots dos han estat rebuts pel director general de la Mutualitat, Miquel Pardo, i el subdirector, Antonio Artero.

El màxim responsable de l’FCF ha saludat el personal professional i mèdic de la Mutualitat, entre els quals ha estat present el president del Consell Mèdic Assessor, el Dr. Ramón Cugat, així com els membres del seu equip mèdic. A la vegada, Soteras ha fet un recorregut per les instal·lacions de Ronda Sant Pere, 19, on està ubicada la Mutualitat Catalana de Futbolistes, comprovant el funcionament de l’equipament i serveis mèdics, com ara les sales de radiologia i rehabilitació, entre d’altres.
La Mutualitat està formada per quatre equips mèdics encapçalats pel Dr. Emili Moragas, que també n’és el director mèdic; el Dr. Ramon Cugat; el Dr. José Aragon; i el Dr. Jaume Vilaró. La seu de la Mutualitat va atendre la temporada passada fins a 21.604 jugadors de l’FCF, i es van autoritzar un total de 1.477 intervencions quirúrgiques arreu de Catalunya.