DOL PER LA MORT DE TRES JUGADORS DE LA BASE DEL CF CAMARLES


La Mutualitat de Futbolistes expressa el seu més sentit condol al club, famílies i companys dels futbolistes.

El futbol català viu uns moments molt tristos per la pèrdua de tres jugadors de les categories de base del CF Camarles, en les edats juvenil i infantil, després de patir un tràgic accident de trànsit en la tarda d’avui diumenge, quan es dirigien a presenciar el partit entre el CF Pinell i el CF Camarles ‘B’, del Grup 20 de la Quarta Catalana.

La Mutualitat de Futbolistes vol traslladar el seu més sincer afecte cap al club ebrenc, les famílies dels futbolistes i companys, i dona les gràcies a totes les entitats i persones vinculades al món del futbol català que han manifestat el seu condol davant d’aquestes irreparables pèrdues.

Descansin en pau