LA MUTUALITAT VISITA LES NOVES INSTAL·LACIONS DE VITHAS A VILANOVA I LA GELTRÚ


El director general de la Mutualitat de Futbolistes a Catalunya, Antonio Artero ha visitat les noves instal·lacions del centre mèdic Vithas a Vilanova i la Geltrú. Aquest centre mèdic, un dels molts hospitals de referència que col·laboren amb la Mutualitat a tot el territori català, millora les seves instal·lacions amb la finalitat de donar un millor servei a tots els nostres mutualistes de la zona.

Vithas, està situat a la zona de la delegació del Penedès Garraf, concretament a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, i la seva importància per la Mutualitat de Futbolistes és vital, ja que cobreix un espai on hi ha molts clubs de futbol que necessiten una bona cobertura com la que ofereix el centre mèdic Vithas.

El nostre director general de la Mutualitat de Futbolistes a Catalunya, Antonio Artero, ha estat acompanyat d’Anna Giró, directora de projectes de Vithas. Amb la millora de les instal·lacions del centre Vithas, es garanteix la cobertura mèdica de qualitat a tots els nostres mutualistes de la zona del Penedès Garraf.