LA AGRUPACIÓ DE VETERANS DEL FC BARCELONA RENDEIX HOMENATGE AL DR. RAMON CUGAT


Durant el matí d’avui, al camp municipal de Sitges, s’ha celebrat un partit en homenatge al doctor de la Mutualitat de Futbolistes Ramón Cugat. L’esdeveniment ha estat organitzat per l’Agrupació de Veterans del FC Barcelona, que ha volgut rendir un homenatge al nostre Dr. Ramón Cugat.

El partit ha estat disputat entre jugadors i doctors i doctores. Ha estat doncs un partit mixt, arbitrat per l’àrbitre internacional i Director General de Mutualitat de Futbolistes a Catalunya, Antonio Artero.

Al partit han jugat mítiques figures del FC Barcelona com Eusebio Sacristan o el ‘Torito’ Zubiria.

Un partit matinal a Sitges on l’Agrupació de Veterans del FC Barcelona, ha volgut estar al costat del Dr. Ramón Cugat, exjugador del FC Barcelona, i traumatòleg de la Mutualitat de Futbolistes que a tants i tants jugadors del FC Barcelona han passat pel seu quiròfan.