LA MUTUALITAT DE FUTBOLISTES INAUGURA UNA NOVA CLÍNICA DE REHABILITACIÓ A BARCELONA MODERNITZANT LES SEVES INSTALACIONS AMB ELS MILLORS TRACTAMENTS PELS SEUS MUTUALISTES


La Mutualitat de Futbolistes ha inaugurat una nova clínica de rehabilitació a la seva delegació catalana amb la finalitat d’oferir la màxima qualitat i els millors tractaments per la recuperació dels seus mutualistes.

El director general de la Mutualitat de Futbolistes, José Elias Gallegos, junt amb el president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Joan Soteras, han inaugurat el nou centre de rehabilitació de la Mutualitat a Barcelona.

“La Mutualitat de Futbolistes ha de seguir evolucionant i donant els millores serveis als nostres mutualistes. Com a companyia estem molt satisfets amb la inversió realitzada a Barcelona”. Ha declarat José Elías Gallegos, director general de la Mutualitat.

Per la seva banda, el president de l’FCF, Joan Soteras, creu que: “Nous centres com els que acabem d’inaugurar donen valor a la Mutualitat de Futbolistes, i demostren que amb la quota que paguen els nostres jugadors, es posen tots els esforços per a que estiguin cuidats al màxim mèdicament”.

A l’acte també han estat presents, per part de l’FCF, el seu director general, José Miguel Calle, el secretari general, Oriol Camacho, els vicepresidents, Jordi Bonet i Miquel Sellarés, el directiu i delegat del Vallés Occidental Sabadell, Albert Montull i el subdirector general de la Mutualitat de Futbolistes, Emilio Escotet, entre altres.

Un total de 400 metres quadrats a disposició dels nostres mutualistes en ple centre de Barcelona amb la maquinària més avançada en rehabilitació

Barcelona, molt a prop del centre mèdic i administratiu de la delegació catalana de la Mutualitat. Amb aquest nou centre assistencial s’amplia substancialment la superfície d’atenció als mutualistes, que disposen així de 400 m2 per la seva recuperació, i s’incrementa també el nombre de fisioterapeutes al seu servei.

La clínica compte amb la més moderna maquinària pels diferents tractaments, tant de tipus cardiovascular, força, magnetoteràpia, diatèrmia, ones de xoc, restricció de flux sanguini, electroestimulació i ultrasons, així com un àrea d’exercicis i un considerable augment del nombre de boxes i lliteres. A més, els mutualistes disposaran de complets serveis de vestidors i dutxes en les noves instal·lacions.

La continua millora de les seves instal·lacions i serveis als mutualistes és l’objectiu fonamental de la Mutualitat de Futbolistes, buscant sempre la ràpida i eficient recuperació dels lesionats, amb l’objectiu de la seva ràpida tornada a la pràctica del futbol.

Oriol Camacho, consejero de la Mutualidad, Emilio Escotet, subdirector general, y José Miguel Calle, director general de la FCF, junto a parte del equipo de fisioterapeutas de la Mutualidad de Futbolistas.