PEP GUARDIOLA DEDICA EL PREMI D’ENTRENADOR DE L’ANY AL DR. CUGAT I A LA MUTUALITAT CATALANA DE FUTBOLISTES


L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, proclamat ahir per la Federació Catalana de Futbol com a millor entrenador català de la temporada 2015/16, ha dedicat el seu guardó al Dr. Ramon Cugat i a tota la família que forma la Mutualitat Catalana de Futbolistes.

Pep Guardiola, a travès d’un vídeo, va tenir unes paraules d’agraïment a la tasca que Ramon Cugat i tot l’equip de la Mutualitat Catalana de Futbolistes fa pel futbol català, assegurant que des d’aquí es fa una tasca única al món en el que fa referència al tractament de les lesions de tota la gent jove que pertany a la FCF.

Ramon Cugat va ser l’encarregat de recollir el premi de Pep Guardiola, davant la seva absència, agraint les paraules del considerat com a millor entrenador del món, ex del FC Barcelona i Bayern de Munich, i ara tècnic del Manchester City.

Ramon Cugat, finalitzat l’acte, va assegurar que «des de la Mutualitat Catalana de Futbolistes no només es fa una tasca mèdica si no també social des de 1930, on ja són molts els metges que han treballat per la salut de tot el futbol català durant tants anys».