JORNADES MÈDIQUES SOBRE L’ESPATLLA EN EL JUGADOR DE FUTBOL


CUGATEl pròxim dilluns els doctors de la Mutualitat Catalana de Futbol, Ramon Cugat, Pedro Álvarez i Eduard Alentorn, seran els ponents d’unes Jornades Mèdiques sobre «L’espatlla en el jugador de futbol» que organitza la RFEF.

Per iniciar l’any 2017, la Reial Federació Espanyola de Futbol, mitjançant la seva Comissió Mèdica ha organitzat pel proper dilluns 16 de gener unes Jornades Mèdiques on es parlarà sobre «L’espatlla en el jugador de futbol: patologia i lesions». L’acte es desenvoluparà a Madrid, a la Ciutat del Futbol, amb la presència de tres metges de la Mutualitat Catalana de Futbol: Ramon Cugat, Pedro Álvarez i Eduard Alentorn, a més del doctor català Jordi Ardevol, Cap de la Unitat de l’espatlla de Asepeyo Barcelona,

Aquestes jornades estan dirigides als metges, fisioterapeutes i DUE de les Federacions d’àmbit autonómic, de la Mutualitat de Futbolistes, dels Clubs de Primera, Segona, Segona Divisió B, Tercera Divisió, dels clubs de Primera, Segona Divisió Femenina i de la AEMEF.

Aquestes seran les ponències d’aquestes jornades:

INTRODUCCIÓ DE LA JORNADA I EPIDEMIOLOGIA DE L’ESPATLLA AL FUTBOL

Dr. Ramon Cugat

ANATOMIA DE L’ESPATLLA

Dr. Pedro Álvarez

EXPLORACIÓ DE L’ESPATLLA I EXPLORACIONS COMPLEMENTÀRIES

Dr. Eduard Alentorn

MICRO INESTABILITAT DE L’ESPATLLA

Dr. Pedro Álvarez

INESTABILITAT ANTERIOR-POSTERIOR

Dr. Jordi Ardevol

LESIÓ PARCIAL DEL MANEGUET DE ROTADORS

Dr. Pedro Álvarez

TRENCAMENT DEL MANEGUET. FRACTURA DE CLAVÍCULA

Dr. Eduard Alentorn

LUXACIÓ ACROMIACLAVICULAR

Dr. Pedro Álvarez

FRACTURES DEL CAP HUMERAL

Dr. Eduard Alentorn

REHABILITACIÓ DE LA ESPATLLA

Drs. Pedro Álvarez i Eduard Alentorn