UNIVERSITARIS DE LA UIC FAN PRÀCTIQUES A LA MUTUALITAT


UIC4Des de primers d’any, alumnes de cinquè de la Facultat de Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya, assisteixen a l’aprenentatge de traumatologia esportiva amb els doctors de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, a la seu central de Barcelona.

UIC6UIC4

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) mitjançant la seva facultat de Medicina té un conveni de col·laboració amb l’objectiu de que l’estudiant d’aquesta Universitat desenvolupi de forma pràctica els coneixements que està adquirint com a docent.

El prestigi acreditat dels traumatòlegs de la Mutualitat Catalana de Futbolistes fan possible que Universitats com la UIC renovin any rere any la seva confiança amb la Mutualitat perquè els seus alumnes es formin amb els nostres metges posant en pràctica aquells coneixements teòrics adquirits en la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

UIC7

Una comissió mixta fa un seguiment i valora les pràctiques de cada alumne durant la seva estància a la seu central de la Mutualitat Catalana de Futbolistes.

UIC5

El Doctor Pedro Àlvarez, professor de traumatologia i traumatologia esportiva de la Universitat Internacional de Catalunya, és el tutor dels estudiants, i ha és l’encarregat de programar, coordinar i supervisar el desenvolupament de les pràctiques.