AMB GESPA ARTIFICIAL, BOTA MULTITAC.


MULTITACO-BUENA

La bota indicada per jugar sobre els camps de gespa artificial és la de sola multitac o tipus “Turf” (tac rodó petit). A la gespa sintètica, aquests tacs no es claven, ni s’enfonsen del tot, per la qual cosa donen major estabilitat tant als genolls com als turmells. Les botes multitac, al tenir un major número de tacs i de forma rodona i curta, ofereixen una superfície de descàrrega pel pes corporal molt alta, augmentant per tant l’estabilitat de les articulacions de la cama, i  afavorint els girs. Aquests, són dos aspectes fonamentals per evitar lesions greus, com el temut lligament encreuat anterior.

La publicitat i les botes que utilitzen els nostres ídols del futbol fan que molts jugadors busquin botes amb dissenys més atractius, però sobre tot els pares han de tenir en compte que aquest tipus de botes són per camps de gespa natural, i han de fer comprendre als seus fills, que són un perill per jugar a la gespa artificial perquè poden provocar greus lesions.