LA MUTUALITAT POSA EN MARXA EL CONSULTORI NUTRICIONAL


La Mutualitat Catalana de Futbolistes ha detectat durant aquest darrer any l’interès de molts pares i jugadors sobre temes bàsics de nutrició esportiva. Hem rebut nombrosos e-mails a la bústia d’atenció al federat de la Federació Catalana de Futbol reclamant-nos informació sobre aquest aspecte tant important, dintre de l’esport, com és la millor alimentació possible pels nostres jugadors.

Aquest interès, ens ha animat a crear aquest consultori nutricional a la web de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, amb l’objectiu que pugueu fer-nos arribar les vostres dubtes en aquesta matèria. Les respostes a les vostès preguntes las farà un equip professional de nutricionistes, dirigit pel nutricionista Dani Garcia.

Quina serà la forma de participar en aquest consultori?

Les vostres consultes les podreu adreçar al e-mail nutricio@mcf.cat. Des d’aquest moment, s’activaran els nostres recursos perquè en el temps més breu possible es publiquin a la nostra web les respostes a les vostres preguntes.

Aquestes consultes segur que ajudaran a més d’un jugador a informar-se d’aquells trets bàsics per portar una alimentació correcta amb l’ús de l’esport, i més concretament del futbol.

Quan esmorzar abans d’un partit, com hidratar-nos en segons quines situacions, com utilitzar les begudes esportives, els aliments més energètics, els que haurien de desaparèixer de la dieta d’un esportista… Infinitats de preguntes que a partir d’avui ja podreu fer-nos arribar mitjançant aquesta adreça: nutrició@mcf.cat