JAPÓ S’INTERESSA PEL SISTEMA FORMATIU DE LA MUTUALITAT


Un grup de japonesos, residents a Tokio, han visitat les instal·lacions de la seu central de la  Mutualitat Catalana de Futbolistes a Barcelona.

SALAJUNTAS  pasillo

L’expedició ha estat rebuda pel Director General de la Mutualitat, Miquel Pardo, i pel Subdirector, Antonio Artero. Tots dos, amb l’assessorament del nostre readaptador Maiol Martí,  han estat encarregats d’ensenyar les instal·lacions de Ronda Sant Pere 19, i han pogut comprovar la tasca assistencial i formativa que dona la Mutualitat a tots els futbolistes catalans.

YESOS gimnas1

El grup de japonesos han pogut comprovar com treballen els nostres equips mèdics, amb l’alta qualitat dels mateixos. Han estat rebuts pel Dr. Boffa un dels integrants de l’equip que dirigeix el Dr. Ramon Cugat. També han pogut veure la tasca dels nostres fisioterapeutes en el gimnàs de la Mutualitat.

GIMNAS2  BOFFA

Per finalitzar, han revisat els diversos vídeos del diferents cursos de readaptació de futbolistes que s’han fet durant els darrers anys. Una tasca que no es fa al Japó i de la qual han quedat molt impressionats.