LA MUTUALITAT DE FUTBOLISTES DISPOSA D’UN NOU ECÒGRAF DE NOVA GENERACIÓ


La Delegació a Catalunya de la Mutualitat de Futbolistes, disposa des d’avui, d’un nou aparell d’ecografia de nova generació.
Amb la intenció de donar un millor servei al mutualista, la seu central de la Mutualitat de Futbolistes del Carrer Sant Pere de Barcelona, ha estrenat avui un nou ecògraf d’última generació, substituint a l’anterior que feia catorze anys que estava en funcionament.

El nou ecògraf disposa d’un software d’última tecnologia que permetrà un diagnòstic més precís de les lesions musculars. L’ecògrafa de la Mutualitat de Futbolistes, Marta Rius, creu que “amb aquest nou aparell ‘última tecnologia podrem donar un millor diagnòstic sobre les lesions musculars, ja que té una resolució d’imatge molt precisa de les fibres musculars”.
Pel director general de la Mutualitat de Futbolistes a Catalunya, Antonio Artero: “És necessari comptar amb les últimes tecnologies per garantir el millor diagnòstic als nostres futbolistes de la Federació Catalana de Futbol. Estem treballant per dotar la nostra delegació a Catalunya dels millors serveis, i en aquest sentit, molt aviat tindrem importants novetats”.

Des de la Mutualitat de Futbolistes es treballa dia a dia per mantenir l’excel·lència dels seus serveis començant per la qualitat del seu servei mèdic reconegut en l’àmbit mundial.