CATALUNYA TORNARÀ Al LIDERAR LA INVESTIGACIÓ SOBRE LCA FEMENÍ


 

L’Institut Cugat i la Mutualitat de Futbolistes es convertirà demà per segona vegada consecutiva en el centre mundial de l’estudi sobre el trencament del LCA (Lligament Creuat Anterior= a les dones, que quadruplica la mateixa lesió als homes.

El Congrés sobre el LCA a les dones es celebrarà a l’Hotel Don Jaume de Castelldefels. Un esdeveniment liderat per president del Comitè Mèdic Assessor de la Mutualitat de Futbolistes, el Dr Ramon Cugat.

Al Congrés participaran un bon grapat de metges de la Mutualitat de Futbolistes, així com els millors traumatòlegs del país i del món. Es començarà debatent sobre la prevenció del trencament de lligament creuat anterior. També es parlarà de la importància de la psicologia en les esportistes per a la recuperació difícil d’aquesta lesió, i quin és el tractament més adequat per la recuperació total del lligament. Finalment es donaran els tics més importants a l’hora de rehabilitar i readaptar aquest lligament opertat.