OBERTURA DE LA NOVA CLÍNICA DE REHABILITACIÓ A BARCELONA


La Mutualitat de Futbolistes ha obert la nova clínica de rehabilitació a Barcelona amb la finalitat de donar als seus mutualistes els millors tractaments per la cura de les seves lesions.

Un total de 400 metres quadrats, al centre de Barcelona, amb la millor maquinària de rehabilitació que existeix en l’actualitat. La delegació catalana de la Mutualitat amb aquest nou centre fa un salt qualitatiu sobretot amb la nova maquinària de força, cardiovascular, magnetoteràpia, diatèrmia, ones de xoc, restricció de flux sanguini, electró estimulació i ultrasons. Una millora notable respecte a les instal·lacions que fins ara han donat el seu servei a la delegació catalana de la Mutualitat de Futbolistes, del carrer Sant Pere 19.


Concretament, es passa d’uns 60 m² a 400 m², amb una superfície molt més diàfana per poder fer molts més i millors tractaments de rehabilitació, amb un considerable augment de lliteres que permetran als nostres fisioterapeutes poder portar a terme múltiples tractaments al mateix temps. La nova clínica disposa de vestidors i dutxes tant pels nois com per les noies.


L’increment de lesions, proporcional a l’augment de llicències a Catalunya, 210.000 actualment, han motivat a la Mutualitat de Futbolistes a apostar per aquesta nova clínica de rehabilitació situada al centre de la capital catalana, concretament al carrer Nàpols 105-107, a l’Eixample barcelonès.
A l’acte d’obertura han estat presents, el subdirector de la Mutualitat de Futbolistes, Emilio Escotet, el secretari general de la Federació Catalana de futbol, Oriol Camacho, i el director general de l’FCF, José Miguel Calle.