EL PRESIDENT DE LA RFEF, PEDRO ROCHA, HA VISITAT LES NOVES INSTAL·LACIONS DE LA MUTUALITAT


El president de la RFEFE, Pedro Rocha, ha visitat les noves instal·lacions de rehabilitació de la Mutualitat de Futbolistes a la delegació de Barcelona. Rocha ha estat acompanyat pel president de l’FCF, Joan Soteras, i el subdirector general de la Mutualitat de Futbolistes, Emilio Escotet.
El màxim responsable del futbol espanyol, Pedro Rocha, que visita avui Barcelona, ha volgut també veure les noves instal·lacions de la Mutualitat a Barcelona. Un nou centre dedicat a la rehabilitació dels jugadors de l’FCF, amb les màquines més modernes del mercat.
La clínica compte amb la més moderna maquinària pels diferents tractaments, tant de tipus cardiovascular, força, magnetoteràpia, diatèrmia, ones de xoc, restricció de flux sanguini, electroestimulació i ultrasons, així com un àrea d’exercicis i un considerable augment del nombre de boxes i lliteres. A més, els mutualistes disposaran de complets serveis de vestidors i dutxes en les noves instal·lacions.