ACORD ENTRE LA FCF I LA MUTUALITAT


miquel_subies

El president Andreu Subies i el director general de la Mutualitat, Miquel Pardo, han signat un acord per ampliar les cobertures mutuals de la temporada anterior fins a l’inici de la competició.

A la seu de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, s’ha signat un acord entre el president de la FCF, Andreu Subies, i el director general de la Mutualitat, Miquel Pardo: la pròrroga de la vigència de la cobertura de la Mutualitat fins a l’inici de la competició.

miquel_subies2

Durant les últimes temporades era necessari donar-se d’alta abans de l’inici de la pretemporada per estar cobert. Així, la signatura d’aquest acord significa que tots els federats que hagin tingut llicència la temporada 2015/2016, estaran coberts fins a l’inici de la temporada 2016/2017. Amb aquesta pròrroga es podran disputar entrenaments i partits amistosos fins a l’inici de la competició.

Aquest acord, que s’ha enviat a tots el clubs i federats, serà de gran servei per a tots els federats i facilitarà la tramitació de les seves cobertures durant els mesos de preparació de la temporada.

Serà la Mutualitat la que es farà càrrec de la pròrroga d’aquesta cobertura i donarà assistència en cas de qualsevol accident durant la pretemporada, i fins a l’inici de cada competició de futbol i futbol sala.

Al mateix temps, la Federació Catalana de Futbol i la Mutualitat Catalana de Futbolistes recorden el fet necessari de donar-se d’alta al Portal del Federat (www.futbol.cat) abans de l’inici de cada competició.

Gràcies al Portal del Federat es poden portar a terme molts dels projectes que la FCF gestiona en la promoció del futbol català i en benefici dels clubs, com per exemple les Campanyes sobre el Respecte i la Violència, subvencions de material a clubs, campionats de Catalunya de futbol base, Copa Catalunya Amateur i Absoluta amb la seva promoció, Seleccions territorials, promoció del Futbol Femení, Nit de Campions, i tot el que significa posar una Federació Catalana de Futbol en les exigències del Segle XXI, millorant en totes les seves accions la imatge i promocionant el nostre futbol.

Pots llegir la circular aquí