UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES


El fotògraf Antonio Estrada ha creat la iniciativa “SinAzucar.org” amb la que pretén mostrar a la població la quantitat de sucre que contenen els aliments processats que prenem diàriament, i que donem als nostres fills, comparant-los amb la seva equivalència en terrossos de sucre.

Aquestes imatges formen part del projecte “SinAzucart.org” que busca “visualitzar el sucre ocult que hi ha en mols aliments i transmetre’l a través de les seves xarxes socials.

Mitjançant aquestes imatges podem comprovar com, per exemple, una pizza equival a 4,2 terrossos de sucre (17gr). Per calcular la quantitat de sucre, el fotògraf ha utilitzat la informació que donen els mateixos fabricants en l’etiquetatge. L’abús de productes industrials en la nostra alimentació diària és una de les causes de l’epidèmia d’obesitat que vivim en l’actualitat.

Les fotografies d’Antonio Estrada, parlen per si soles:

monster

capuchino

piza

galetes

cereals

colacao