APROVAT EL PLA DE SUBVENCIONS PELS CURSOS DE FORMACIÓ DE LA MUTUALITAT CATALANA DE FUTBOLISTES


logoONLINELa Mutualitat Catalana de Futbolistes ha aprovat el Pla de Subvencions de Formació, tal i com estava previst per aquesta nova temporada. Un acord emmarcat  dins de la política mèdica de la Mutualitat, per formar al major número de fisioterapeutes del territori en la matèria de readaptació, tenint com a objectiu prioritari influir en una millor recuperació per a la pràctica esportiva dels nostres jugadors.

Les lesions greus, desprès d’una rehabilitació, necessiten d’una readaptació a la pràctica futbolística si volem evitar recaigudes i busquem l’èxit en les recuperacions totals de les lesions dels nostres esportistes.

Per aquest motiu, la Mutualitat Catalana de Futbolistes,  amb la voluntat d’acollir i preparar el màxim número de fisioterapeutes com a readaptadors pel  futbolistes de la Federació Catalana de Futbol, creu oportú donar un impuls mitjançant aquest nou Pla de Subvencions, assumint una part del cost d’aquests cursos.

El nou Pla de Subvencions de Formació de la Mutualitat, s’aplicarà  al pròxim curs  que es celebrarà el proper més de Novembre, i, per tant, a tots aquells alumnes que ja estan apuntats a aquest 4art Curs de Readaptació al Futbol que s’iniciarà el pròxim 9 d’octubre, amb el temari online, i el temari pràctic al CAR de Sant Cugat el 11 i 12 novembre.

 

4art CURS READAPTADORS DEL FUTBOL