QUART CURS DE READAPTACIÓ DEL FUTBOLISTA


cursEl Departament de Formació de la Mutualitat Catalana de Futbolistes ha posat en marxa el 4art Curs de Readaptació del Futbolista. L’inici del curs On-line serà el 19 de febrer, i les Jornades Pràctiques al CAR de Sant Cugat els dies 24-25 de Març, amb un total de 5 setmanes de continguts teòriques en xarxa, les dues jornades teòric pràctic a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat, amb roba i dinar inclosos en el preu i la possibilitat d’allotjament.

En el futbol actual la gran incidència de lesions i de recaigudes, fa que els processos de recuperació i de prevenció siguin molt importants. Posteriorment a la fase de Rehabilitació d’una lesió el jugador encara està lluny de la preparació física idònia per poder entrenar amb la resta de l’equip i per descomptat per poder competir. El Readaptador es la persona encarregada de fer d’enllaç entre aquestes dues fases. La necessitat d’especialització dels professionals al voltant del futbolista ha fet que aquesta figura hagi aparegut amb força dins els equips professionals.

banner_REA

Degut al nombre creixent de lesions en el futbol base i amateur fa necessària la formació de Readaptadors per a totes les categories del futbol aficionat. El present curs es crea amb l’objectiu  de formar fisioterapeutes de l’entorn del futbol que tinguin interès en la preparació física, i que puguin esdevenir futurs fisioterapeutes readaptadors  dels jugadors i jugadores de la Federació Catalana de Futbol.

L’objectiu de la Mutualitat Catalana de Futbolistes és de dotar de readaptadors al futbolista a tot el territori, a curt termini. Aquests,  dependran de cinc centres de referència instal·lats per totes les zones de Catalunya. La intenció de la Mutualitat Catalana de Futbolistes és la de incorporar als fisioterapeutes que han seguit el nostre mètode de readaptació, i per tant els cursos de readaptació al futbolista. Per això, tots el participants en aquests cursos entren immediatament en una borsa de treball que farem servir tant aviat tinguem enllestida la xarxa a tot Catalunya.

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ